Neem contact
met ons op

Erik Bierman

Corporate Recruiter
ebierman@vluchtelingenwerk.nl

Ik ben Erik en al meer dan 20 jaar actief in recruitmentland. Mijn ervaring ligt aan de corporate kant alsmede aan de bureau kant waar ik 15 jaar actief ben geweest binnen customer care.

Bij VluchtelingenWerk Nederland ben ik samen met mijn team verantwoordelijk voor het invullen van alle beroepskrachten voor VluchtelingenWerk Nederland. Wij doen dat op onze eigenzinnige manier en gaan proactief op zoek naar de beste kandidaat die past binnen VluchtelingenWerk.

Wil jij graag voor VluchtelingenWerk Nederland werken neem dan contact met een van ons op dan vertellen wij jou daar alles over.

Hopelijk spreken wij elkaar snel …..

Stephanie de Haan

Recruiter
sdehaan@vluchtelingenwerk.nl

In mijn werk als recruiter kijk ik naar de werkelijke behoefte van zowel de organisatie als de sollicitant. Ik focus mij op de voorkant van het recruitment proces en krijg energie om de juiste match te maken. Ik neem de tijd om profielen door te nemen en kandidaten te spreken of zelfs te ondersteunen in hun proces naar de nieuwe baan. Ik ben eerlijk en open in mijn communicatie. Mocht jij opzoek zijn naar een leuke nieuwe uitdaging bij VluchtelingenWerk Nederland, dan sta ik voor je klaar!

Shanise

Voel je welkom om alle vragen omtrent het systeem aan mij te stellen! Ik heb 7 jaar ervaring binnen het vakgebied HR. Binnen VluchtelingenWerk Nederland houd ik mij bezig met sollicitatieprocedures, vanaf het (mede) opstellen van advertentieteksten tot en met het uitwerken van de arbeidsovereenkomsten met in achtneming van de cao-regelingen.

Verder ligt mijn focus op de voorbereiding, de ontwikkeling en uitvoering van procedures en regelingen t.a.v. de personeelsadministratie en adviseer ik medewerkers t.a.v. de toepassing van de secundaire arbeidsvoorwaarden en het signaleren van benodigde acties en aanleveren van management informatie.

Chavez

Ik ben 30 jaar en al 4 jaar actief binnen recruitmentland waarvan 3 jaar als zelfstandige recruiter. Mijn focus ligt op het vervullen van moeilijk te vervullen vacatures. Mijn kracht is dan ook om op zoek te gaan en echt te begrijpen wat mijn hiring manager zoekt, de markt te begrijpen en de taal van de kandidaat te spreken..

De meeste ervaring heb ik opgedaan binnen de IT, maar vrijwel geen enkele andere sector is me onbekend!

Als eigenaar van een werving- en selectiebureau en Interim Recruiter ga ik graag nieuwe uitdagingen aan.

Binnen vluchtelingenwerk ben ik samen met mijn (enorm leuke!) team verantwoordelijk voor de werving van de beroepskrachten.

Kom in contact

Amsterdam

Wil je het kantoor aan het Surinameplein 122, 1058 GV in Amsterdam bereiken, bel dan met
020-6277745 of mail naar werkenbij@vluchtelingenwerk.nl

Groningen

Wil je het kantoor aan de Friesestraatweg 191-3, 9743 AC in Groningen bereiken (postbus 70212, 9704 AE Groningen), bel dan met 050-5757290 of mail naar werkenbij@vluchtelingenwerk.nl

Arnhem

Wil je het kantoor aan de Oude Oeverstraat 120 (8e verdieping), 6811 JZ in Arnhem bereiken, bel dan met 026-3702777 of mail naar werkenbij@vluchtelingenwerk.nl

Rotterdam

Wil je het kantoor aan de Boompjes 406 - 1e etage, 3011 XZ in Rotterdam bereiken, bel dan met
010-2292362 of mail naar werkenbij@vluchtelingenwerk.nl

Eindhoven

Wil je het hoofdkantoor aan de Kronehoefstraat 19, 5612 HK in Eindhoven bereiken, bel dan met
040-2433010 of mail naar werkenbij@vluchtelingenwerk.nl

Adres

Surinameplein 122 | 1058 GV
Postbus 2894 | 1000 CW
Amsterdam

Contact

Algemene nummer afdeling Mens en Organisatie: 020 3007700 ( ma-vrij 9u-13u)
Email: werkenbij@vluchtelingenwerk.nl

Volg ons