Neem contact
met ons op

Amy Kout

Corporate Recruiter
akout@vluchtelingenwerk.nl

Verbinden, optimaliseren, coördineren en bouwen aan de toekomst….zomaar een aantal zaken waar ik enorm veel energie van krijg! In mijn loopbaan heb ik mij mogen begeven binnen diverse branches met als rode draad VERBINDEN. Bij VluchtelingenWerk Nederland doe ik dit met passie! Met het oog op de visie & missie van VluchtelingenWerk Nederland, vind ik het samen met mijn team belangrijk dat wij het juiste talent (jij dus!) vinden die kan bijdragen aan het versterken van de zelfredzaamheid van vluchtelingen binnen jouw vakgebied. Interesse om ook te werken voor VluchtelingenWerk Nederland? Neem een kijkje bij onze vacatures of word vrijwilliger!

Mitchell Yazdani

Recruiter
myazdani@vluchtelingenwerk.nl

Mensen verbinden aan betekenisvol werk, daar krijg ik energie van!

Na verschillende functies binnen HR/Recruitment in de commerciële sector, heb ik besloten de overstap te maken naar een organisatie met een maatschappelijk doel; VluchtelingenWerk Nederland.

Met een gevluchte vader uit Iran weet ik als geen ander welke uitdagingen een vluchteling meemaakt. Als Recruiter wil ik mijn steentje bijdragen door teams samen te stellen die vluchtelingen liefdevol opvangen en helpen integreren in de Nederlandse samenleving.

Laten we bouwen aan een inclusieve samenleving waarin we verschillen omarmen. Bouw jij mee? Dan kom ik graag met je in contact!

Ouarda Elouardiji

Administratief Medewerker
oelouardiji@vluchtelingenwerk.nl

Ik ben Ouarda en per 9 oktober 2023 versterk ik het recruitmentteam. Samen met mijn collega's zorgen we ervoor dat de vacatures worden ingevuld van beroepskrachten. Binnen het team ben ik verantwoordelijk voor het verzorgen van alle administratieve taken. Je kunt mij altijd benaderen voor vragen over het systeem. Ik ben blij deel te mogen maken van een maatschappelijke organisatie als Vluchtelingenwerk Nederland. In mijn loopbaan heb ik altijd het verlangen en streven gehad naar een maatschappelijke functie waarbij ik mijn karaktereigenschappen goed kan toepassen. Want ze zeggen 'if you do what you love, you’ll never work a day in your life'.

Lena Suijker

Recruiter
lsuijker@vluchtelingenwerk.nl

Mijn naam is Lena en ik ben super trots dat ik als Recruiter Betaalde Krachten ben gestart bij Vluchtelingenwerk Nederland. Met mijn achtergrond in communicatie, psychologie en HR kan ik niet wachten om mijn passie voor mensen in te zetten voor VluchtenlingenWerk Nederland. Ik geloof in gelijke kansen voor iedereen en ben vastberaden om daar mijn steentje aan bij te dragen.

Sinds zeven jaar woon ik in het bruisende Amsterdam, samen met mijn grote liefde, mijn kat Valentijn. In mijn vrije tijd geniet ik volop van alles wat deze prachtige stad te bieden heeft, van ontspannen in het park tot het bezoeken van gezellige festivals en terrasjes.

Ik kijk er enorm naar uit om samen met jullie te werken en elkaar te inspireren. Voor een goed gesprek en een kopje koffie ben ik altijd in, dus stuur me vooral een berichtje via MS Teams zodat we een koffietje kunnen inplannen!