Neem contact
met ons op

Erik Bierman

Corporate Recruiter
ebierman@vluchtelingenwerk.nl

Ik ben Erik en al meer dan 20 jaar actief in recruitmentland. Mijn ervaring ligt aan de corporate kant alsmede aan de bureau kant waar ik 15 jaar actief ben geweest binnen customer care.

Bij VluchtelingenWerk Nederland ben ik samen met mijn team verantwoordelijk voor het invullen van alle beroepskrachten voor VluchtelingenWerk Nederland. Wij doen dat op onze eigenzinnige manier en gaan proactief op zoek naar de beste kandidaat die past binnen VluchtelingenWerk.

Wil jij graag voor VluchtelingenWerk Nederland werken neem dan contact met een van ons op dan vertellen wij jou daar alles over.

Hopelijk spreken wij elkaar snel …..

Amy Kout

Recruiter
akout@vluchtelingenwerk.nl

Hi, ik ben Amy en welkom op de contact pagina van team Recruitment bij VluchtelingenWerk Nederland!

Verbinden, optimaliseren, coördineren, resultaten, bouwen en vernieuwen….zomaar een aantal zaken waar ik enorm veel energie van krijg! Mijn loopbaan bevindt zich bij binnen verschillende branches met als rode draad VERBINDEN. Bij VluchtelingenWerk Nederland doe ik dit met passie, met als doel dat onze cliënt uiteindelijk het beste haar belangen behartigt krijgt door de juiste collega's aan te trekken. Binnen ons team ben ik verantwoordelijk voor het team Werving en Selectie beroepskrachten én vrijwilligers. Samen met mijn collega's, bouwen wij aan een toekomst bestendige Werving & Selectie afdeling die het juiste talent weet te koppelen aan onze organisatie en het talent (jij dus!) op de juiste positie weet te plaatsen passend bij jouw ervaring en ambities! Interesse om ook bij te dragen op jouw manier aan VluchtelingenWerk Nederland? Neem een kijkje bij onze vacatures of wordt vrijwilliger!

Mitchell Yazdani

Recruiter
myazdani@vluchtelingenwerk.nl

Mensen verbinden aan betekenisvol werk, daar krijg ik energie van!

Na verschillende functies binnen HR/Recruitment in de commerciële sector, heb ik besloten de overstap te maken naar een organisatie met een maatschappelijk doel; VluchtelingenWerk Nederland.

Met een gevluchte vader uit Iran weet ik als geen ander welke uitdagingen een vluchteling meemaakt. Als Recruiter wil ik mijn steentje bijdragen door teams samen te stellen die vluchtelingen liefdevol opvangen en helpen integreren in de Nederlandse samenleving.

Laten we bouwen aan een inclusieve samenleving waarin we verschillen omarmen. Bouw jij mee? Dan kom ik graag met je in contact!

Jeanine Suijten

Recruiter
jsuijten@vluchtelingenwerk.nl

Sinds 1 mei 2023 versterk ik het recruitmentteam voor het werven van betaalde krachten binnen VluchtelingenWerk. Een prachtige organisatie om voor te werken, waarin ik maatschappelijk betrokken kan zijn en een steentje kan bijdragen om het leven voor de (gevluchte) mens beter te maken. Gedurende jaren heb ik ervaring opgedaan als recruiter in het passend onderwijs, waar ik het (in)direct het verschil kon maken voor leerling, ouder en school. Met en voor de mens werken is iets wat mij erg drijft! Ik kijk er ontzettend naar uit om met mijn kennis en enthousiasme VluchtelingenWerk een stapje verder te kunnen brengen.

Heb je vragen over bepaalde vacatures of wil je weten wat VluchtelingenWerk allemaal te bieden heeft? Ik sta graag voor je klaar!

Ouarda Elouardiji

Administratief medewerker
oelouardiji@vluchtelingenwerk.nl

Ik ben Ouarda en per 9 oktober 2023 versterk ik het recruitmentteam. Samen met mijn collega's zorgen we ervoor dat de vacatures worden ingevuld van beroepskrachten. Binnen het team ben ik verantwoordelijk voor het verzorgen van alle administratieve taken. Je kunt mij altijd benaderen voor vragen over het systeem. Ik ben blij deel te mogen maken van een maatschappelijke organisatie als Vluchtelingenwerk Nederland. In mijn loopbaan heb ik altijd het verlangen en streven gehad naar een maatschappelijke functie waarbij ik mijn karaktereigenschappen goed kan toepassen. Want ze zeggen 'if you do what you love, you’ll never work a day in your life'.